Ik ben  Magie  52 jaartjes jong.

Na 15 jaar Knpv honden te hebben afgericht,hebben wij in april 2006 onze eerste Duitse dog Dakota een reu ,gekocht bij de kennel Van Volvopas in Belgie.

Dit was trouwens een droom die ik Magie ,als kind al had. " Later als ik groot ben, wil ik een Duitse dog" zei ik voortdurend. Die droom kwam dus uit met onze Dakota en al snel sloeg het doggenvirus toe en wilden we een vriendinnetje voor onze vent. .

 Luna werd onze nieuwe aanwinst en wat een pracht van een meid is het geworden. We lopen nu heel wat shows af met ons prinsesje en daar laat ze zien dat ze een kampioentje is. Inmiddels is Luna EUDC  aangekeurd alsmede goedgekeurd voor de fokkerij!

Toch was het plaatje ons inziens nog niet kompleet......dus weer op zoek naar een nieuw doggenkind,het moest wel een teefje zijn voor bij ons menneke .En zo kwam in augustus 2008 onze Gucci bij ons wonen,met haar willen we ook shows gaan lopen en hopen dat ze het net zo goed doet als haar vriendin Luna.Zij komt van bij de kennel ''van Kiritanaka''vandaan.

Dakota is inmiddels volgens de normen van EUDC aangekeurd en met vlag en wimpel geslaagd. Met plezier kunnen we U melden, dat hij op de dekreuenlijst van de NDDC  staat.

Om onze droom helemaal te laten uitkomen, hebben we na lang overleg beslist om een kennel te beginnen. Heel wat papierwerk en een flinke tijd later, kregen we uitsluitsel en werd onze kennelnaam of BLUE STEEL gehonoreerd door de raad van beheer. Een droom is vervuld.

Heel af en toe willen we nu een nestje gaan fokken. En dit uit goed overwogen combinaties.

 

Hebt U na het lezen van ons verhaal vragen en/of opmerkingen of hebt U graag informatie betreffende onze kennel, zullen wij U met alle plezier te woord staan.

Groetjes Magie